Först ett tack för de kommentarer och mejl vi fått hittills i bloggen. Få men naggande goda. Kommentera gärna mer. Det är som sagt värdefullt och gott att veta vem som läser och följer med oss här. Idag har Ellentin också gjort comeback i bloggvärlden, och vill gärna ha besök och hälsningar här.

Så kommer här vårt 2010 i bilder.

Januari
Ellentin tjejhelgade i Stockholm och fyllde 11 år, Ambros var på Kenyagala i grannbyn och Mattias och hans far gav oss ett nytt köksgolv.


Februari
Vi åt många middagar med vänner och släktingar, åkte pulka, Cecilia sammanträdde med Kost & Näring i Sthlm och vi powerpointade om kenyatiden i kyrkan.

Mars
Mattias sjöng med Py, vi firade fjällaktigt sportlov i Lubban, överraskade Susann som fyllde 40 och hade återträffar i Stockholm


April
Skärtorsdagsbrasa, kyrkpåsk, garderobsröj, vårbak, besök av många vänner och valborgsbrasa.

Maj
Mattias åkte på körresa till Prag, vi var på Kenyaåterträff i Orsa och Cecilia fick höra sina sångtexter bli skön musik i studio.


Juni
Ellentin var med och invigde Himlabadet, Cecilia var med i nylansering av EFS-kyrkans hemsida, farbror Simon kom och hälsade på, Ambros gick simskola och vi firade midsommar på väg till Mallorca på försenad 65-årsresa för och med mormor och moster Mias familj.

Juli
Vi badade, solade, åt och myste på Mallis samt firade ett år i Sverige, 18-årig bröllopsdag, 18-årig katt och 4-årsdag. Dessutom var vi bröllopsgäster, kryssade till Åbo med Carles, lekte hos farmor och farfar och gjorde ALV med Sörlings.

Augusti
Mattias och Ellentin var på scoutläger, äppelträdet dignade och vi började skolor och jobb efter åtta härliga semesterveckor. Dessutom fyllde Mattias 40 år och firade med golf och herrgårdsmiddag tillsammans med en hög familjemedlemmar.

September
Stor fyrtioårsfest firades på Skatans dansbana med många kära, Cecilia passerade också strecket och fick göra ett efterlängtat besök på Bokmässan i Göteborg.


Oktober
Barnen och mamman var på Tutti Frutti-konsert och Mattias var på scoutledarforum. En höjdpunkt var när Hemmanetvänner bjöd 40-åringarna på en dygnslång jordenruntresa i grannskapet.


November
Ambros gjorde biopremiär (inkl foajébus med mammas sjal), hela familjen bjöds på äventyr på Boda Borg, farfar hjälpte till att fixa hallen, några av oss himlabadade med Adoptionscentrum och vi firade advent i våra tre kyrkor.


December
Mattias reste iväg på UCL-kurs, Ellentin sjöng solo på musikcafé och var Svartviks kyrkas Lucia, Ambros var pepparkaksbock på förskolan och Cecilia blev efter att ha blivit bedömd invald som medlem i Sveriges Författarförbund.

Ett år av mycket glädje, en del ledsamheter och mycket kärlek.