2010 blev ett år som jag kommer minnas. Om tio år kanske jag inte minns allt men det som kommer för mig nu är händelser av både glädje och sorg, förundran och besvikelser.
Jag går in med förväntan i 2011 och är i huvudsak tacksam över det som jag har och de situationer jag är i. Emellanåt tröttnar och lessnar jag men hoppas att hålla humöret uppe. Har god förhoppning om att det blir så.

En lärdom jag tar med mig är ett citat från en film – “Under siege 2”. Även om det bär mig emot kommer jag att delge det här – trots svordomen: “Assumption is the mother of all fuck-ups”. Jag har inte sett filmen, men citatet tycker jag innehåller klokhet. Vet jag inte utan antar saker så är det ofta av ondo. Många saker kan gå snett om jag antar saker utan att veta hur det förhåller sig. Jag övar på att fråga och ta reda på saker innan jag antar något jag tror. Går bra ibland.

Jag hoppas du har det bra där du är, själv trivs jag just nu med dottern framför ett gammalt avsnitt av “Fem myror är fler än fyra elefanter” efter att ha vunnit ett parti Cranium med hustrun mot paret Sörling.