Julmaten och julgodiset är inmundigat, Kalle och Karl-Bertil påhälsade, en massa julsånger avlyssnade och nästan lika många paket öppnade.

En massa bilder i hullerombullerordning visar vår sköna och riktigt kyliga julafton. Se bara hur Marias hår blev på kyrkpromenaden. Övriga bilder visar framförKallefika och julbord (“Hallå allihopa, nu kallar vi Cissi för restaurangmamma” sa Ambros), lillebrors foto på storasysters tomte, när en tomte med lika byxor som Ellentin knackade på samt en del glädjeuttryck över presenterna. På en bild visar vi svägerskan Reginas snygga och värmande klappar. “Den är underbar” sa gossen om koftan från mormor. Även motorcykeln från “tjejen” på mammas jobb gav stora jubelrop. Faktiskt fler än den oväntade present vi gav till barnen – och oss själva.

Ellentin, som har lite mer koll på tid, uttryckte desto mer jubel över att vi den 23 februari reser till Kenya! Ett spontant beslut och krafsande i reservkontona ger oss två och en halv veckas semester och kära återseenden. Fantastiskt att inse att vi har möjligheten att få uppleva Kenya igen medan båda barnen minns och har kontakter kvar.