Har drabbats av förkylning. Jag tror att det är Ambros som har smittat mig. Elak hosta och nästan ingen röst kvar har jag. Därför var det skönt med en tvådagars arbetsvecka. Ambros förkylning är på tillbakagång.

Flickorna i familjen gav sig av mot Stockholm på tjejhelg tillsammans med Karin och Carro så Ambros och jag håller ställningarna hemma. Gossen har bestämt att vi ska äta godis och se på “På spåret”. Det låter skönt tycker jag.

Ute har den strängaste kylan gett med sig och nu är det bara -10 grader. Det ihärdiga arbetet med att lösa isproppar i vattenledningarna på övervåningen med hjälp av kupévärmare har lyckats så nu verkar det kunna gå att duscha igen. Nu hoppas jag att det inte blir lika kallt igen – tycker inte mig kunna se nån nytta med temperaturer under 15 minusgrader.

Har fått låna ett tjusigt hemmabygge till skidpulka av gode kamraten Stefan så om vi frisknar till åker Ambros och jag på skidutflykt i helgen.