Idag har det blitt blitt. Bara 10 minusgrader ute. Körde några vändor med skrot till återvinningscentralen. Sedan åkte Ellentin och jag till Statoil för att fixa med pyspunka på bilen. På burken jag köpte stod att man efter behandling skulle åka 5-10 km för att medlet skulle verka. Vi bestämde oss för att åka ut till Lubban.

När vi kört över järnvägsspåret i Ovansjö märktes det att det snöat betydligt mer där än hemma. När vi kom till vägbommen i Lubban var Birgitta där för att skotta så Ellentin och jag hängde på och skottade de dryga två-tre dm som kommit. Härligt! Ellentin byggde en stor snögrotta.

Sedan for vi till Kvissle och Ellentin handlade julklapp till lillbrorsan och sen gick vi på Kvantum. Väl där lyckades jag tappa mobilen. När jag gick för att leta den såg jag en ur personalen ringa med den. Sa att det verkar vara min mobil och hon berättade att hon hittat en hon kände i mobilens telefonbok så hon hade ringt henne för att få veta vilket nummer hon ringde från. Visade sig att vår gemensamma bekant var Karin Sundström – en av våra goda vänner här på Hemmanet!

Vi åkte och handlade en julgran på vårt stam(!)ställe i Värsta. Den står nu på mellanförvaring i vår ännu inte helt färdigbyggda farstu.

Några bilder från idag tagna med min mobil: